/Poland/Jelenia Góra/Spa/Uzdrowisko Cieplice Sp. z.o.o. Zespół szpitalno - sanatoryjny

Uzdrowisko Cieplice Sp. z.o.o. Zespół szpitalno - sanatoryjny

plac Piastowski 38, 58-560 Jelenia Góra, Poland

Uzdrowisko Cieplice Sp. z.o.o. Zespół szpitalno - sanatoryjny
Spa
4.6
5 reviews
5 comments
Orientation directions
VM8H+6X Jelenia Góra, Poland
+48 75 755 10 04
uzdrowisko-cieplice.pl
Location reporting
Claim this location
Share
Google maps Uzdrowisko Cieplice Sp. z.o.o. Zespół szpitalno - sanatoryjny
Write a review
Mechislav Gumulinsky (Kiev. Horizonts Times)
Mechislav Gumulinsky (Kiev. Horizonts Times)
(Translated by Google) Dear, the photo shows the Neptune fountain on the Town Hall Square where I lived, and Neptune just covers the windows of my parents' apartment. In the first photo I commented in more detail, my website: mg-photo, info. facebook: -Kossak Akademy metch: Kiev Horizons: Kyiw Horizonts: I hope you can try cooperation, I have a mobile TV studio and within 20 minutes I can put in a dark forest and the cameras will show the image like in a stationary studio. It would be a great joy for me to start cooperation with my city where I was born and raised. Although now I will be in Ukraine in Kiev for many years, I often travel to the eastern front lines and all over Ukraine, it will be nice if we manage to establish cooperation.

(Original)
Szanowny,fotografia przedstawia fontanne Neptuna na placy Ratuszowym gdzie ja mieszkalem,i akurat Neptun przykrywa okna mieszkania moich rodzicow.w pierwszej fotografi skomentowalem bardziej szczegolowo,moj sait:mg-photo,info.:rowniez mozna mnie znalesc:Twitter,youtube:google:facebook:-Kossak Akademy metch:Kijowskie Horyzonty:Kyiw Horizonts:mam nadzieje ze mozna sprobowac wspolprace,dysponuje mobilnym studiem telewizyjnym i wciagu 20 minut moge postawic w ciemnym lesie a kamery pokaza obraz jak w stacionarnym studio.dla mnie byla by ogromna radosc zaczac wspolprace z moim miastem gdzie sie urodzilem i wychowalem.chociaz obecnie wiele lat znajdoje sie na ukrainie w Kijowie,czesto jezdze na linie frontu wschodniego i po calej ukrainie,bedzie mi przyjemnie jezeli nam uda sie nawiazac wspolprace.Pozdrawiam iczekam odpowiedzi-mieczyslav gumulinski
Kamil Sikora
Kamil Sikora
(Translated by Google) Cieplice Zdrój, a beautiful place, a sanatorium.

(Original)
Cieplice Zdrój, przepiękne miejsce, sanatorium.
Zbigniew Borowicz
Zbigniew Borowicz10 years ago
(Translated by Google) Very nice and professional service at registration to the spa. Rooms clean, tasty food. Ladies during health treatments are nice and smiling. I recommend if someone needs treatment in a sanatorium and rest.

(Original)
Bardzo miła i fachowa obsługa przy rejestracji do uzdrowiska. Pokoje czyste,smaczne jedzenie. Panie przy zabiegach zdrowotnych mile i uśmiechnięte. Polecam jeśli ktoś potrzebuje leczenia w sanatorium i odpoczynku.
Dolny Śląsk Fotografie
Dolny Śląsk Fotografie10 years ago
(Translated by Google) I recommend

(Original)
Polecam
Petr Plašil
Petr Plašil10 years ago
(Translated by Google) It's cold, but a beautiful city. Rest, relaxation, coffee on the street and in a restaurant. A walk in the park. Visit to the thermal baths.

(Original)
Sice zima, ale krásný město. Odpočinek relaxace, káva na ulici i v restauraci. Procházka parkem. Návštěva termálních lázní.
Recommended locations