/Poland/Częstochowa/Hospital/Anmed Komora Hiperbaryczna Częstochowa

Anmed Komora Hiperbaryczna Częstochowa

Aleja Najświętszej Maryi Panny 12C, 42-202 Częstochowa, Poland

Anmed Komora Hiperbaryczna Częstochowa
Hospital
5
27 reviews
8 comments
Orientation directions
R46F+R3 Częstochowa, Poland
+48 572 635 144
komorahiperbaryczna.net
Location reporting
Claim this location
Share
Google maps Anmed Komora Hiperbaryczna Częstochowa
Monday: 8–19
Tuesday: 8–19
Wedneasday: 8–19
Thursday: 8–19
Friday: 8–19
Saturday: 10–15
Sunday: Close
Write a review
Wikuś
Wikuś
(Translated by Google) I highly recommend treatments in the hyperbaric chamber. It has a number of applications and indications for a wide range of diseases, but I recommend, just like me, to use as a preventive measure. After the procedure, I feel that I have a lot more energy, I am relaxed. In addition, the owner, Mrs. Aneta, is a very nice person who will lead us through the procedure, watching over us all the time, explaining everything step by step, answering every question. Once again, I highly recommend! 😍

(Original)
Bardzo polecam zabiegi w komorze hiperbarycznej. Ma ona szereg zastosowań i wskazań przy szerokiej gamie schorzeń, jednak polecam, tak jak ja, korzystać również profilaktycznie. Po zabiegu czuję, że mam dużo więcej energii, jestem odprężona i zrelaksowana. Ponadto właścicielka, Pani Aneta, to przesympatyczna osoba, która przeprowadzi nas przez zabieg, cały czas nad nami czuwając, wszystko tłumacząc krok po kroku, odpowiadając na każde pytanie. Jeszcze raz bardzo polecam! 😍
Edyta Rybak
Edyta Rybak314 days ago
(Translated by Google) We have been traveling with my dad after a stroke for 3 years. I highly recommend professional service😄😉😁

(Original)
Jeździmy od 3 lat z tatą po udarze mózgu.Gorąco polecam ,profesjonalna obsługa😄😉😁
Dawid Janasik
Dawid Janasik1 year ago
(Translated by Google) I heartily recommend !!
Health improvement guaranteed !!
Mrs. Aneta is a wonderful person with great knowledge of hyperbaric therapies.

(Original)
Polecam serdecznie !!
Poprawa zdrowia gwarantowana !!
Pani Aneta to cudowna osoba, z wielką wiedzą na temat terapii hiperbarycznych.
Marlena Masłoń
Marlena Masłoń1 year ago
(Translated by Google) A great place for health. A hyperbaric chamber has many uses for various diseases, and at the same time relax. Moreover, friendly and professional service. I recommend.

(Original)
Super miejsce dla zdrowia. Komora hiperbaryczna to wiele zastosowań na różne schorzenia, a przy tym relax. Ponadto miła i profesjonalna obsługa. Polecam.
Jurek Szczepańska
Jurek Szczepańska1 year ago
(Translated by Google) Positive experience. I recommend especially with children

(Original)
Pozytywne doświadczenie.Polecam szczególne z dziećmi
Magda Kurzyk
Magda Kurzyk10 years ago
(Translated by Google) I am very satisfied with the oxygen therapy treatment, I feel much better day by day. Thank you Aneta for your help and see you soon! :)

(Original)
Jestem bardzo zadowolona z zabiegu tlenoterapii, z dnia na dzień czuję się o wiele lepiej. Dziękuję Pani Aneto za pomoc i do zobaczenia! :)
Joanna Jędryszczak
Joanna Jędryszczak10 years ago
(Translated by Google) A place worth recommending !! Mrs. Aneta Szczepańska is a specialist at the highest level! Each patient is treated individually with attention to the smallest details. Professional equipment, advice and commitment. Way to go !! 6+ !!!!

(Original)
Miejsce godne polecenia!! Pani Aneta Szczepańska to specjalista na najwyższym poziomie! Każdy pacjent jest potraktowany indywidualnie z troską o najmniejsze szczegóły. Profesjonalny sprzęt, doradztwo i zaangażowanie. Brawo !! 6+ !!!!
Kinga Kowalska
Kinga Kowalska10 years ago
(Translated by Google) Very nice and professional service. Thanks to therapy, I see a significant improvement in the context of the disease I am struggling with. Place and treatments worth recommending!

(Original)
Bardzo miła i fachowa obsługa. Dzięki terapii widzę znaczną poprawę w kontekście schorzenia, z którym się zmagam. Miejsce i zabiegi godne polecenia!
Recommended locations