/Poland/Jelenia Góra/Accounting/Biuro Rachunkowe "Credo" - Justyna Dachowska

Biuro Rachunkowe "Credo" - Justyna Dachowska

Kraszewskiego 1/1L, 58-500 Jelenia Góra, Poland

Biuro Rachunkowe "Credo" - Justyna Dachowska
Accounting
5
8 reviews
8 comments
Orientation directions
WP2X+QX Jelenia Góra, Poland
+48 666 081 888
biurorachunkowecredo.pl
Location reporting
Claim this location
Share
Google maps Biuro Rachunkowe "Credo" - Justyna Dachowska
Monday: 9–16
Tuesday: 9–16
Wedneasday: 9–16
Thursday: 9–16
Friday: 9–14
Saturday: Close
Sunday: Close
Write a review
Sebastian Pf
Sebastian Pf
(Translated by Google) Full professionalism! I recommend

(Original)
Pełen profesjonalizm! Polecam
Konrad Ambroży
Konrad Ambroży
(Translated by Google) I recommend, recommend and recommend again! I appreciate mainly the individual approach to the client, substantive assistance and very favorable prices.

(Original)
Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! Doceniam głównie za indywidualne podejście do klienta, pomoc merytoryczną oraz bardzo korzystne ceny.
Zoe immida
Zoe immida
(Translated by Google) Full professionalism

(Original)
Pełny profesjonalizm
Krystian B
Krystian B1 year ago
(Translated by Google) In my life I have used several different accountants but I have never met with such a willingness to help as I received from Justyna. I wholeheartedly recommend it to anyone who wants to achieve results in business

(Original)
Korzystałem w swoim życiu z kilku różnych księgowych lecz nigdy nie spotkałem się z taką chęcią pomocy jak otrzymałem od Pani Justyny. Z całego serca polecam każdemu kto chce mieć wyniki w biznesie
Oliwer trapp
Oliwer trapp1 year ago
(Translated by Google) I highly recommend!!! The best office. Mrs. Justyna is a mega pro and always advises how to get something more here :)
I won't trade for anything else :D

(Original)
Jak najbardziej polecam!!! Najlepsze biuro. Pani Justyna mega pros i zawsze doradza jak tu ugrać coś więcej:)
Nie zamienię na żadne inne :D
Karolina Rogóż
Karolina Rogóż10 years ago
(Translated by Google) I highly recommend the Credo office and Justyna. I had several accountants before, but for the first time I am satisfied with such professional service, advice and reliable information. In addition, Mrs. Justyna is personally a very warm and kind person - it makes you want to work together :)
I recommend:)

(Original)
Bardzo polecam biuro Credo oraz Panią Justynę. Miałam wcześniej kilka księgowych, ale po raz pierwszy jestem zadowolona z tak profesjonalnej obsługi, doradztwa i rzetelnych informacji. Poza tym P. Justyna osobiście jest bardzo ciepłą i przemiłą osobą - aż chce się razem współpracować:)
Polecam:)
Dagmara
Dagmara10 years ago
(Translated by Google) I recommend ! CREDO Accounting Office provides accounting services at the highest level. Mrs. Justyna can advise what solutions are beneficial for the business, help in obtaining subsidies and guide the most "lost" person among the tables and numbers (and I am one of them) :) showing a lot of patience.

(Original)
Polecam ! Biuro Rachunkowe CREDO świadczy usługi księgowe na najwyższym poziomie. Pani Justyna potrafi doradzić jakie rozwiązania są korzystne dla prowadzonej działalności, pomoże w otrzymaniu dotacji i pokieruje najbardziej "zagubioną" wśród tabelek i cyfr osobę ( a jestem jedną z nich ) :) wykazując się przy tym sporą cierpliwością .
Grzegorz Car
Grzegorz Car10 years ago
(Translated by Google) Perfection, accuracy and professionalism

(Original)
Perfekcja, dokładność i profesionalizm
Recommended locations