/Poland/Częstochowa/Storage/ULTRASONIC

ULTRASONIC

Świętego Rocha 219 C, 42-200 Częstochowa, Poland

ULTRASONIC
Storage
4.7
21 reviews
8 comments
Orientation directions
R3J8+GX Częstochowa, Poland
+48 501 220 974
ultrasonicpik.pl
Location reporting
Claim this location
Share
Google maps ULTRASONIC
Monday: 8–16
Tuesday: 8–16
Wedneasday: 8–16
Thursday: 8–16
Friday: 8–16
Saturday: Close
Sunday: Close
Write a review
Lordarkośkik Mateusz Kosmala
Lordarkośkik Mateusz Kosmala
(Translated by Google) Concrete people. A very good company.

(Original)
Konkretni ludzie . Bardzo dobra firma.
Piotr Palacz
Piotr Palacz
(Translated by Google) Nice and professional customer service

(Original)
Miła i profesjonalna obsługa klienta
Burzi burzi
Burzi burzi
(Translated by Google) I ordered eco leather 2 times in different peak patterns and I will definitely come back again. Very good quality, affordable price and great contact. I recommend

(Original)
Zamawiałam 2 razy eko skórę w różnych wzorach piku i z pewnością jeszcze wrócę. Bardzo dobra jakość, przystępna cena i świetny kontakt. Polecam
Anna Szydłowska
Anna Szydłowska
(Translated by Google) I am very happy with the purchase. The quality of the material is 6+🤗😉. Nice lady owner who really advises honestly 🥰 Express delivery. I recommend.

(Original)
Jestem bardzo zadowolona z zakupu .Jakość materiału na 6+🤗😉 .Przemiła Pani wlascicielka ktòra naprawde uczciwie doradza🥰Przesyłka expresowa .Polecam.
Rafał Potęga
Rafał Potęga
(Translated by Google) Nice and reliable service. I supply my store in the warehouse and I was never disappointed. The fabrics are of the highest quality. I recommend it with all my heart.

(Original)
Przemiła i rzetelna obsługa. Zaopatruję w hurtowni mój sklep i ani razu się nie zawiodłam. Tkaniny są najwyższej jakości. Polecam z całego serca .
Wioleta Hetmanczyk
Wioleta Hetmanczyk
(Translated by Google) Last year I bought 2x quilted fabric. On site, the service lady advised on the choice. I arranged the purchase efficiently and professionally. I recommend 👍

(Original)
Zakupilam w tamtym roku 2x materiał pikowany. Na miejscu Pani z obsługi doradziła w kwestii wyboru. Sprawnie i profesjonalnie załatwiłam zakup. Polecam 👍
Urszula Zakrzewska
Urszula Zakrzewska
(Translated by Google) Full professionalism, service at the highest level! A huge selection of fabrics, cool quilting patterns, a huge assortment - plus delivery! Cool thing! I recommend !

(Original)
Pełen profesjonalizm, obsługa na najwyższym poziomie! Ogromny wybór tkanin, fajne wzory pikowania, ogromny asortyment- do tego dowóz! Super Sprawa! Polecam !
Artur Hyra
Artur Hyra10 years ago
(Translated by Google) Great owners

(Original)
Super właściciele
Recommended locations