/Poland/Częstochowa/Lawyer/Kancelaria Adwokacka adwokat Konrad Przedziński

Kancelaria Adwokacka adwokat Konrad Przedziński

Nadrzeczna 20, 42-202 Częstochowa, Poland

Kancelaria Adwokacka adwokat Konrad Przedziński
Lawyer
5
5 reviews
5 comments
Orientation directions
R46J+CC Częstochowa, Poland
+48 667 872 225
Location reporting
Claim this location
Share
Google maps Kancelaria Adwokacka adwokat Konrad Przedziński
Monday: 00–24
Tuesday: 00–24
Wedneasday: 00–24
Thursday: 00–24
Friday: 00–24
Saturday: 00–24
Sunday: Close
Write a review
Michał Czaja (zydor)
Michał Czaja (zydor)
Marcin Xmo
Marcin Xmo
Rafał Kosecki
Rafał Kosecki
(Translated by Google) I highly recommend, very accurate advice, good contact.

(Original)
Polecam gorąco, bardzo trafne porady, dobry kontakt.
Lukasz Polaniecki
Lukasz Polaniecki1 year ago
(Translated by Google) Konrad Przedziński is a man not only of high professional skills, but also of high culture and an appropriate approach to the client. He can manage the case in such a way as to successfully win it. Helpful attorney.

(Original)
Mecenas Konrad Przedziński to człowiek nie tylko o dużych umiejętnościach zawodowych ale również wysokiej kulturze i z odpowiednim podejściem do klienta. Potrafi poprowadzić sprawę w taki sposób, by skutecznie ją wygrać. Pomocny adwokat.
Agnieszka Kurowska
Agnieszka Kurowska10 years ago
(Translated by Google) Thank you with all my heart for your help and support during such a difficult time for me. If it wasn't for your presence and effective defense in court, I don't know how all this would have ended for me. I recommend Konrad Przeddziński to all those who are looking for the best legal assistance. He is characterized by professionalism, commitment to the case, very good contact, efficiency, individual approach to each client. He is a very good lawyer but above all a great person. Once again, thank you very much and best regards.

(Original)
Dziękuję z całego serca za pomoc i wsparcie w tak ciężkim dla mnie okresie. Gdyby nie Pana obecność i skuteczna obrona w Sądzie nie wiem jak by się to wszystko dla mnie skończyło. Wszystkim, którzy poszukują najlepszej pomocy prawnej polecam Pana Konrada Przedzińskiego. Cechuje go profesjonalizm, zaangażowanie w sprawę, bardzo dobry kontakt, skuteczność, indywidualne podejście do każdego klienta. To bardzo dobry adwokat ale przede wszystkim wspaniały człowiek. Jeszcze raz bardzo bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.
Recommended locations