/Poland/Częstochowa/Home goods store/MAKAO home atelier

MAKAO home atelier

Świętej Jadwigi 20, 42-200 Częstochowa, Poland

MAKAO home atelier
Home goods store
4.5
18 reviews
8 comments
Orientation directions
R38M+8V Częstochowa, Poland
+48 607 617 111
makao-salon.pl
Location reporting
Claim this location
Share
Google maps MAKAO home atelier
Monday: 10–18
Tuesday: 10–18
Wedneasday: 10–18
Thursday: 10–18
Friday: 10–18
Saturday: 9–13
Sunday: Close
Write a review
Krzysztof Pawelak
Krzysztof Pawelak
(Translated by Google) Professional service! Large selection of!

(Original)
Profesjonalna obsługa! Duży wybór!
Patrycja Królicka
Patrycja Królicka
Uni Mebel
Uni Mebel
Krzysiek Bujacz
Krzysiek Bujacz
Barbara b
Barbara b
(Translated by Google) I received the furniture on time and in perfect condition, I am very pleased with the service, delivery and quality of the furniture. My "adventure" with macao will last longer because they have beautiful furniture and accessories at a reasonable price and very good quality.

(Original)
Meble otrzymałam na czas w idealnym stanie, jestem bardzo zadowolona i z obsługi, i z dostarczenia, i z jakości mebli. Moja,, przygoda,, z makao potrwa dłużej ponieważ mają piękne meble i dodatki, za niewygórowaną cenę i bardzo dobrą jakość.
Ewa Oziębała
Ewa Oziębała
Barto
Barto10 years ago
(Translated by Google) I can only refer to customer service and email contact. Friendly and helpful staff (possible questions to the manufacturer by contacting the showroom). Explains ordering and purchasing matters in detail. There is an e-mail contact. Answers and explanations provided by e-mail. Very interesting furniture. I did not make purchases due to the choice of a different, more utility model for me.

(Original)
Mogę odnieść się wyłącznie do obsługi klienta i kontaktu email. Personel życzliwy, pomocny (możliwe pytania do producenta poprzez kontakt salonu). Szczegółowo wyjaśnia sprawy zamówienia i zakupu. Kontakt mailowy jest. Odpowiedzi i wyjaśnienia przekazywane pocztą e-mail. Meble bardzo ciekawe. Zakupów nie zrobiłem z powodu wyboru innego, bardziej dla mnie użytkowego modelu.
Marcin Kempa
Marcin Kempa10 years ago
Recommended locations